Személyre szabott elemzés

Az elemzés egy nagyon érdekes és népszerű lehetőség, amennyiben rövid idő alatt szeretnél többet megtudni magadról. Ehhez szükséges megadnod a teljes neved (ami a személyigazolványodban szerepel, az esetleges második keresztnevekkel együtt), a pontos születési dátumodat (év, hónap, nap, óra, perc – ha ez utóbbi kettő nem ismert, akkor hagyd üresen) és a  helyet. 

Ez alapján én elvégzem a névelemzésed és a horoszkópod is elkészítem, valamint a végén meditatív állapotban egy összegzést írok számodra a személyiségeddel kapcsolatban (erősségek, fejlesztendő területek).

Igen hasznos ezt a lehetőséget igénybe venni kisgyermekes szülőknek, mivel sokkal könnyebben érthetik meg a gyermeket, nevelhetik a személyiségének megfelelően, s támogathatják tehetségének kibontakoztatásában már a korai évektől kezdve. De későbbi életkorban is hasznos lehet, ha a gyorsaság lényeges szempont.

A beérkezett adatok alapján, az ellenérték bankszámlára érkezésétől számított kb. 2 hét alatt elkészítem az Elemzést és a megadott e-mailcímedre pdf formában küldöm el. Egy-egy elemzés kb. 6-8 oldalas dokumentum. 

Kérem, adja meg adatait.

Meg akarod érteni, mi az, hogy önismeret, milyen területei vannak, milyen módokon lehet elsajátítani.

Ha konkrét kérdésed, problémád van, s arra keresel ötleteket, megoldásokat, akkor kattints ide!

Tesztek, online tréningek, online vagy személyes közös munka velem – kattints ide, ha azonnal belefognál.