meditáció

Ha gyakran vagy fáradt, fáj a fejed, ha nagy a stressz körülötted, vagy előrelátóan lassítani szeretnél, mielőtt tested betegséggel kényszerítené rá, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj a meditációval.

A mindennapok forgatagát el kell hagynunk ahhoz egy időre, hogy megnyugodva, lecsendesedve megpihenhessünk, és végre befelé fordulva észrevegyük:

Minden BENNÜNK VAN!

A kérdéseink, a kérdésekre a válaszok, az érzéseink és azok okai, a félelmeink és a tárgyuk, a vágyaink, a gondolataink, s az is, aki valójában és a legigazabb módon VAGYUNK.

A Szeretet forrása.

A meditáció a technika, amellyel mindezt a leggyorsabban és leginkább szeretetteljes módon felfedezheted. Tested, érzelmeidet és elmédet lecsendesítve eljuthatsz a Szeretethez. A meditáció a kulcs ahhoz, hogy idővel felismerd a Szeretetet önmagadban, s elkezd valóban szeretni magad. Ez az az erő, mely céljaid elérésében, élete alakításában támogat téged.

Nagyon sokféle meditációs, relaxációs technika közül válaszhatsz, érdemes többet is kipróbálni, s pár hónapig gyakorolni ahhoz, hogy a hozzád leginkább megfelelőt megtalálhasd. És természetesen a célod egyre jobb kimunkálása támogat ebben: ahhoz, hogy stresszt csökkentsél az autogén tréning illetve a NLP igen hasznos, míg test-elme-lélek harmonizáláshoz a csakra-meditációt tudom javasolni többek között. Ha pedig a lelkeddel kerülnél tudatosabb kapcsolatba, akkor a Hang és Fény meditáció lehet megfelelő választás.

Meg akarod érteni, mi az, hogy önismeret, milyen területei vannak, milyen módokon lehet elsajátítani.

Ha konkrét kérdésed, problémád van, s arra keresel ötleteket, megoldásokat, akkor kattints ide!

Tesztek, online tréningek, online vagy személyes közös munka velem – kattints ide, ha azonnal belefognál.