e-mail konzultáció

Az e-mailen történő konzultáció menete:

1. Írjon e-mailt az info@berkijudit.hu e-mailcímre, hogy szeretne e-mailkonzultációs lehetőséget vásárolni. Ezután én megírom Önnek az adatokat, s ezután el tudja utalni a megfelelő összeget a számlaszámra.

A közlemény rovatba kérem, mindenképpen írja be a nevét és hogy „e-mailkonzultáció”.

2. Miután az utalása megérkezett, e-mailen jelezni fogom Önnek. Ezután írja meg a kérdését, témakörét taglaló e-mailt az info@berkijudit.hu e-mailcímre. Kérem, maximum 2 A/4-es oldal hosszan írjon (13-as TNR betűmérettel nézve, 05 sortáv).

3. Levelére a beérkezéstől számítva 7 munkanapon belül válaszolok. (Valamint ekkor kiállítom és e-mailen elküldöm az Ön által megadott névre és címre a befizetésről kiállított számlát is.)

4. Ha több e-mailt vásárolt, akkor ezután ismét Ön következik. 7 és 14 nap között írja meg a következő levelet, mivel előbb el kell végeznie a kapott feladatokat és a levelemben lévő információknak is szükséges leülepedniük. Ekkor megírhatja felismeréseit, gondolatait, valamint tapasztalatait a gyakorlatokkal kapcsolatban. (A megvásárolt alkalmat/alkalmakat a fizetéstől számítva egy éven belül tudja felhasználni, ezen túlmenően törlésre kerülnek.)

bejelentkezem: info@berkijudit.hu