A múlt feldolgozása online kurzus

A múlt feldolgozása online tanfolyam a kézikönyv anyagát dolgozza fel 16 alkalmon keresztül. A kézikönyv tartalmazza mindazt a gondolathalmazt és szakismeretet, ami a múlt feldolgozásához szükséges.

A kézikönyvet megrendelt emberektől olyan visszajelzéseket kaptam, hogy ugyan nagy lelkesedéssel állnak neki az olvasásnak, el is jutnak valameddig benne, de aztán valahogy abbamarad a folyamat. (Az egy huzamban való elolvasása a kézikönyvnek pedig érzelmileg nagyon megterhelő, a gyakorlatok végzése pedig elmarad.) Az online kurzus ötlete elsősorban éppen ennek kapcsán fogalmazódott meg: hiszen részletekre bontva nagyobb valószínűséggel olvassák el az arra a hétre kitűzött anyagmennyiséget az emberek.

A gyakorlatokkal kapcsolatban a fentiek még inkább igazak. Mivel azok elvégzése nélkül csak elméleti tudáshalmazt kap az olvasó, ami édeskevés egy érzelmi feldolgozási folyamathoz! Emiatt van emlékeztető hétközbeni e-mail az online kurzusba építve, ezen a módon is támogatva a kurzust végzőket abban, hogy igenis, megvegyék és használják a naplójukat, elolvassák a könyveket, leüljenek és visszaemlékezzenek szüleikkel való élményeikre, stb. (A gyakorlati munka további támogatása érdekében 2012 szeptemberétől tervezem a csoportok indítását is, mivel a csoportos jelenlét kapcsán még könnyebb a cselekvés elkezdése. Sajnos nagyobb távolságok esetén ez a lehetőség nem használható.)

A bővített és az extra kurzusban benne van 4 e-mailváltás lehetősége is, ami az egyéni segítségnyújtást teszi lehetővé, még nagy távolságok esetén is. Ezek során a kurzust végzőnek módja van részletekbe menően ecsetelni a haladását, elmondani a nehezebb területeket, kérdéseket feltenni, és mindezekre személyre szabott válaszokat kapni.

Pénzvisszafizetési garancia: amennyiben elégedetlen a kapott online kurzussal, kérjük, ezt a kurzus elkezdésétől számított 3. hétig jelezze felénk, s ekkor a teljes árat megtérítjük Önnek. A 3. hét és a 6. hét között jelzett kifogás esetén 50%-os visszafizetést vállalunk, míg a 6. hét után után nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

 

Alap kurzus

Bővített kurzus

Extra kurzus

A múlt feldolgozása pdf file16 hetes online   16 hetes online
 4 e-mail Öntől, a haladásáról4 e-mail Öntől, a   haladásáról
 Válaszlevél 4 alkalommal tőlem, reagálva az e-mailjeireVálaszlevél 4 alkalommal tőlem, reagálva az e-mailjeire
  + A múlt feldolgozása pdf file!

Ára: 3.400Ft

 

Ára: 13.500Ft

 

Ára: 14.500Ft

 

Meg akarod érteni, mi az, hogy önismeret, milyen területei vannak, milyen módokon lehet elsajátítani.

Ha konkrét kérdésed, problémád van, s arra keresel ötleteket, megoldásokat, akkor kattints ide!

Tesztek, online tréningek, online vagy személyes közös munka velem – kattints ide, ha azonnal belefognál.